05 juni 2012

Whoops som det kan bli, hur åtgärda?

 Sa på twitter att jag tycker det är lite intressant när jag ser i bloggens statistik när någon googlat på hela mitt namn (och än värre när det är namn + något annat), blir ju nyfiken på vem och varför. @andreasekstrom gissade på att det är navigeringssök. @EmilJansson påminde mig om att man bör ju ha lite koll på vad som visas om en.

Tänkte att det kanske är bäst att som utloggad se över vad som egentligen visas om man googlar mitt namn (det var ett bra tag sedan jag gjorde det senast). Hmm inte helt nöjd med Googles val av ursnitt ur bloggen. Så såg det inte ut senast jag kollade.

Måste antingen flytta om, ta bort mest lästa (eller ta bort inlägget i sig kanske) eller se till att någon annan post blir mest läst eller hur nu Google väljer ut vilka bitar som skall visas av bloggens innehåll när man Googlar fram mig. Någon som vet vad som genererar den där sista raden?
3 kommentarer:

Karin sa...

Perfekta bröst?

Béatrice Karjalainen sa...

Inlägget med flest visningar heter så. Ett helt menlöst nonsensinlägg om att jag är missnöjd med tuttarnas placering. Men jag vill ju kanske inte att det skall symbolisera hela bloggen.

Karin sa...

Jag var tvungen att läsa inlägget. Jag kan ju inte säga att det symboliserar din blogg.