24 januari 2013

Jävla boobs! #002 #blogg100

Vet ni vad, det är en stor jävla nackdel att ha väl tilltagen byst. Här ber man sonen ta en bild på en där man håller sin nya leksak för att skicka till de som höll i tävlingen. Flera man visar bilden för påpekar att hmm det är något annat som tar fokus än N7:an. Men perkele, vad skall jag göra då? Linda dem med elastisk binda, ta på mig ett tält och hoppas att ingen anar bysten där under? Nu valde jag istället en annan bild, inte för de kommentarerna utan mer för att jag tyckte det blev en lite roligare bild "gadgetnörden in love" typ (plus att jag har dubbelhaka på den här bilden och ser ut som ett penntroll i håret).

Men varför får bröst så stort fokus? Blir lite less faktiskt. Även varit med om episoder, där det förvisso i rätt skämtsam ton, påpekats att jag nog bör knäppa igen koftan om jag haft lite urringning så att männen skall kunna koncentrera sig på möten. Har jag polo på mig har jag pikats för det "jasså idag täcks det för". Visst jag tål det är rätt härdad, men varför är bysten helt ok att prata om, titta på istället för i ögonen osv... Inte fan står jag och stirrar män i skrevet för att kolla om de har rejäla doningar eller inte när jag pratar med dem eller ber dem gömma paketet. Varför åligger det mig att "klä på mig" så att män kan koncentrera sig. Men det är inte bara män som kommer med kommentarer. Skall vi som råkar ha lite byst tvingas gå klädda i säck, hur vet man vilken storlek man skall ha för att få ha urringning? Finns det någon måttguide så jag vet. Eller är de burka som gäller men jag anar att då möter man andra jobbiga kommentarer istället.

Idag var jag iväg på ett business to businessevent, på sådana är det både viktigt att sticka ut så man syns och samtidigt ha en seriös framtoning. Först tog jag på mig min kostym och en v-ringad topp under men så var det det där med bysthelvetet, med tanke på tidigare diskussioner så fann jag mig där stående framför spegeln och fundera, ja de syns ju och inga polos är rena. Fick tillslut bli ett klädbyte, en lite bylsigare mörkgrå stickad klänning med stor polokrage som hänger ner och en knallgrön sjal om axlarna för att kunna svepa om mig och lika gröna strumpbyxor. Ärligt talat är jag jävligt less på att känna att jag som bystig kvinna inte kan bli tagen på allvar, tittad i ögonen (säger inte alla alla tittar någon annanstans men många). Jag blir arg på mig själv för att jag kommer på mig själv att byta om. Man vill ju inte som Carola, orsaka en Bröstchock.

(Ja det var längesedan jag skrev om bröst, har haft lite dålig trafik till bloggen på ett tag så då måste man ju skriva om det folk surfar in på ;-)

12 kommentarer:

Unknown sa...

Äh, det ser bra ut. Alla storlekar är fina, tycker inte man ska täcka för, tycker mer det handlar om inramning. Kanske inte köra alla rosa kläder man har i kombination med höga klackar osv, annars tycker ajg betty page-looken är fin där kvinnor utstrålar pondus och stil utan att bli objekt. skulle inte oroa mig för mycket, men jag fattar att du blir villrådig. Jag tror många tycker det är lite roligt att kommentera för att de tror att det är ett "lyxproblem" ingen skulle ju säga till en kollega att stoppa toapapper i bhn på en presentation... kul att du vågar skriva om det.

Béatrice Karjalainen sa...

Äger inte ett enda rosa plagg och knappt högklackat heller :-)

Linda aka Javamorsan sa...

haha känner igen mig. Mina boobs tar över varenda bild på mig som inte är en ren anisktsbild haha

Unknown sa...

Jaha, så du har skaffat dig bröst sen vi sågs senast...

Ja, det händer så mycket på 30 år.

Béatrice Karjalainen sa...

@unknown tja vid 9-10 års ålder hade jag nog inte det. De dök upp kring 12 :-)

Thorsten sa...

Konstigt att det blev anonymt. Jag försökte signera med gogle kontot, men det funkade visst inte.

Béatrice Karjalainen sa...

Aha gissade att det var du. Men nog sågs vid väl på högstadiet/gymnasiet oxå? Eller har jag så blurriga minnen av den tiden? Försöker förtränga det mesta som gäller skoltiden.

Thorsten sa...

Jo, det är nog möjligt. Fast jag har också förträngt det mesta av det. Och så var jag kanske inte lika intresserat av bröst på den tiden. (Och även om intresset kanske har ökat sedan pre-teen, så måste jag erkänna att det fortfarande inte är den intressantaste delen av anatomin, för min del.)

Béatrice Karjalainen sa...

Jag kan uppskatta män dom faktiskt tittar en i ansiktet när man pratar med dem. Allt för många verkar ha det som favorit tyvärr.

Nell med gänget sa...

Guilty:-)
Det ser bra ut. Jag har dock märkt att ofta kan det är med ögonkontakten bli en mer boob-kontakt beroende på valet av kläder. Känn dig trygg i dina val. Själv vid lämpliga tillfällen tar jag ett v-ringat linne under som går upp lite mer än rigningen på det övre plagget, iaf på jobbet. Privat blir det mer boobilicious ;-) Kommet dock på mig ibland att jag drar ihop i ringningen för att jag inbillar mig att boobsen är på väg någonstans :-D

Tina sa...

Håll leksaken framför bröna....

Anonym sa...

Du har ju fantastiskt vackra bröst, Bea!