10 januari 2013

Lite ont i nacken idag

Igår på väg till jobbet stannade jag till i Mjölkuddsrondellen för att lämna företräde.

Jag lyssnar på musik och sitter rätt avslappnad i bilen, bil efter bil susar förbi i rondellen men snart min tur. Då flyger huvudet plötsligt framåt lite, och jag förnimmer ett ljud. Tar ett tag innan jag fattar, någon körde på mig bakifrån. Jag tittar upp i backspegeln och ser en skräckslagen kvinna.

Det blir snart vår tur i rondellen och jag svänger av i första bästa ställe för att kolla bilen. Kvinnan följer efter. Hon är alldeles skakig när hon kliver ur bilen. Min bil är helt oskadd (vad jag kan se, det var ingen jättesmäll, hon gled in i mig), det enda som syns på hennes bil är att min dragkrok har gjort en buckla i registreringsskylten. Jag fick lugna ner henne, hon sa "jag trodde jag skulle svimma".

 Jag var lättad över att inte se något på bilen så jag tänkte inte på att ta hennes uppgifter men regnumret skrev jag upp. Idag har det varit kallt på kontoret, kanske är det det, kanske är det spänning i nacken efter den lilla smällen.

Vilket som är jag i alla fall stel på höger sida och har ont. Inte kul. Kanske borde jag anmäla till försäkringsbolaget trots allt så att skadan är registrerad?

Inga kommentarer: