01 juni 2014

Cykellös #093 #blogg100

Kom hem från Skellefteå idag och när vi svänger upp på uppfarten säger Vincent. Mamma var är din cykel? Jag kollar på den lilla stenaltanen framför huset där den borde stå, nä där står ingen cykel. Börjar fundera på om jag baxat ner den i garaget igen. Men nä där var den inte heller. Ringer Herman och kollar om någon av hans kompisar lånat men nä.

Min cykel är alltså stulen medan jag var i Skellefteå.

Tack så jävla mycket! Jag skulle köpa mig en racer i år för att cykelträna men nu blir det lite jobbigt när jag dessutom måste köpa mig en ny vardagscykel. Det har jag inte råd med just nu. Fan fan fan.

Får försöka hitta något mellanting kanske eller leta två beggade cyklar.

Har stöldanmält och anmält till försäkringsbolaget men det är tveksamt om jag får ut något alls, cykeln var från 2006, förvisso nyservad (men med en handbroms som tjorvar ändå) och helt nya däck. Cykeln kostade mig 3900 när jag köpte den och jag har nog lagt en 1000-lapp på servande mm under åren. Hittade igen kvittot i min pärm men det var helt blekt :-( Det enda beviset på att jag ägt den och köpt den är ett gammalt blogginlägg (fanns även på wayback machine så jag kan i alla fall inte ha fejkat pris mm i det).

Inga kommentarer: