06 juni 2014

En utedag #098 #blogg100

Idag har jag varit utomhus hela dagen. Först kollade jag på Vincents fotbollsträning och blev attackerad av knott som måste vaknat till liv i natt. För igår var det ju inga knott där.

Väl hemma satte jag mig i solen med min frukost. Han ju inte äta innan jag skulle skjutsa Vincent. Hade tagit fel på tiden i morse hans träning startade 10 inte 12 som jag fått för mig. 

Efter frukosten började jag kapa träd och buskar och köra bort det till eldhögen. Höll på i 4 timmar. Myggen har vaknat i trädgården så nu kliar det överallt. Dessutom lyckades jag försöka slita bort ett högt vasst gräs med bara händer och fick 25 skärsår i händerna. Gör jätteont. 

Sen lagade jag middag som jag och barnen åt ute. Vincent åt tomatsoppa för tredje dagen i rad. Han är öm i munnen efter att ha fått gummipluppar mellan tänderna för att förbereda dem för tandställningen. Jag och Herman åt varma mackor. 

Nu ligger jag nerbäddad i sängen men inser att tvätten Vincent satte ihåg med sängkläder nog är klar och jag lovade att hänga upp den ute. Måste leta fram en morgonrock. 

Inga kommentarer: