13 juni 2014

Det blev en natt i tält med Herman och nu planerar jag en resa

Herman konstaterade att vi båda rymdes i mitt Akto om vi låg skavfötters och jag lite på sniskan. Så då var det ju bara att leta fram sovsäcken och ett underställ att sova i. Vi låg och pratade en stund innan Herman plötsligt tystnade och sov. 
Själv somnade jag hyfsat snabbt. Sov ett par timmar innan jag vaknade av att regnet vräkte ner och att det var varmt och fuktigt i tältet. 2 pers och inte helt öppen ventilation gav en hel del kondens. Det var heller inte tyst, hörde bilar, tåg, människor (vad gjorde de uppe mitt i natten tro) och en massa andra ljud jag inte är van vid att höra när jag sover i ett tält.  

Låg och vred på mig en stund innan jag lyckades komma till ro igen. Lyssnade på regnet och somnade om. Sov sen oavbrutet tills klockan ringde kl 0645. Snoozade en gång och klev upp klockan 7. Håret var alldeles trassligt av svett och fukt. Stod rakt ut. Såg ut som ett trött troll på morgonen. 

På jobbet har jag nästan bara ägnat mig åt test idag. Något jag verkligen gillar att göra. Saknar testandet. 

Blev även processansvarig för vår produktledningsprocess och skall i veckan ägna tid till att beskriva den lättförståeligt för andra. Vi har lite ouppdaterade texter som jag måste ta hand om. Måste nog oxå skissa på lite uppföljning. Mätbarhet. 

Har även passar på att förhandla lite egentid i sommar. Verkar som om jag kan dra iväg till Spanien i 2 veckor. Det blir 12 dagar vandrande dvs jag borde hinna kring 40-44mil. Så nu blir det till att kika på en lämplig led. Tror jag skulle kunna hinna med att gå Camino del Salvador och Camino Primitivo. Dvs León till Santiago de Compostela via Oveido det är 44 mil så det får inte vara några skador eller annat. Snitta 3,6 mil om dagen och det gjorde jag ju ungefär i fjol. 

Nu skall jag bara lyckas ta mig dit oxå till en lämplig penning. Åh så glad jag är just nu. Nya strumpor och ett par nya sandaler behöver jag oxå och de måste hinnas gås in. Får fixa redan nu i helgen. Hmm cykel måste jag oxå kika på i helgen. Tur skatteåterbäringen kommer nu. 

Inga kommentarer: