25 juni 2014

Lade en "bok" på posten

Igår kom jag mig för att göra en grej som jag tänkt länge. Jag skrev ut allt jag skrev på #camino2013 och stoppade in i en pärm. Den pärmen skickade jag idag till min mormor så hon kan få läsa om min resa. Hoppas hon blir glad. Berättelsen är med bilder 372 A4-sidor.

Den kan kortas ner något för nu ligger det dubbla bilder på vissa grejer, dels instagrambilden och dels kamerabilden. Detta för att när jag skrev blogginläggen på mobilen så lade jag in instagrambilderna där och sen när jag kompletterade med foton plockade jag aldrig bort IG-bilden. I bloggen gör det inte så mycket men i utskriftsversionen är det nog bra om jag ids göra den gallringen. Har en del språk att gå igenom också och sen hörde jag att en delsträcka fått helt fel längd måste bara leta reda på vilken det var, saknades en mil eller så.

Om någon är intresserad av att läsa det som PDF/DOCX så är det bara att hämta hem. Men som sagt det är blogginläggen och ingen språklig korr är gjord. Det mesta är skrivet på en mobil liggandes med mobil och huvud under ett täcke på natten i ett härbärge :-)

(The whole text as a .doc without pictures for translation)

Inga kommentarer: