03 juni 2014

Tillbaka #095 #blogg100

Idag ringde de från Falck och meddelade att en man ringt in och anmält att han hittat min cykel. Tack stöldskyddsmärkningen!

Mannen i fråga visade sig vara pappa till en av yngsta sonens klasskamrater så sonen hade även fått ett meddelande på Kik. 
Jag ringde upp och han berättade att den låg slängd bakom en av tomterna på Gideons linda och legat där i tre dagar så han bestämde sig för att kolla upp den och såg stöldskyddsmärkningen. Mör vi hade pratat tog han cykeln till sin uppfart. Mycket snällt. 

Hämtade den efter jobbet och de vägrade ta emot hittelönen. Men ett stort tack fick de. Skönt med ärliga människor. 

Sen satt jag i solen och såg sonens lag vinna en DM-match mot Kalix. 

En bra avslutning på dagen som började med halsont och förkylning samt ett rejält utbrott på jobbet där jag till och med svor. Så arg är jag inte så ofta att jag skäller ut folk. Men alla säkringar brann. 

Fick även veta att jag får en riktigt bra löneökning. Så om jag inte är sjuk i morgon (finns risk för det med ont i halsen, igentäppta bihålor och feberkänningar) kanske det känna lite bättre att gå till jobbet än idag. 

Nu hoppas vi den här står kvar på uppfarten när jag vaknar i morgon. När jag känner jag mig bättre skall jag ta en cykeltur.

Inga kommentarer: