14 september 2006

Det kom ett "personligt" brev!

I morse när vi kikade i brevlådan låg där två handskrivna kuvert med mitt (eller nästan, det var felstavat) och med Henriks namn på. Vi började fundera på vem som idats skriva ut hela adressen samt skicka oss var sitt brev och sen lägga det personligt i brevlådan (för det saknades frimärken).

Vände på brevet och där står det förtryckt:
Fredrik Reinfeldt, Box 2080, 103 12 Stockholm.


Öh vem är stackaren som fått sitta och skriva allas adresser? Gud vilket resursslöseri med någons tid för inte fasiken läser jag det brevet med mer entusiasm bara för att det är en handskriven adress på framsidan av kuvertet.

Lite nyfiken på innehållet blev jag ju så jag sprättade kuvertet för att där finna ett kort med en standard bla bla blatext:
Hej!
Jag vill påminna dig om att det är val på söndag. Då står de nya moderaterna mot de gamla socialdemokraterna. Vi vill att fler skall ha ett jobb att gå till. Vi satsar på skolan och vården före bidragssystemen. Och vi tänker aldrig ge upp kampen mot brottslighet.

Sverige behöver en ny regering.
Röst på moderaterna.


Trots Rainfeldts vädjan så kommer jag förvisso gå och rösta men inte blir det på moderaterna. Efter att ha själv levt som arbetslös och på marginalerna och sökt varenda jobb som fanns att söka utan resultat vet jag att det inte hjälper att ex. sänka a-kassan. Det kommer inte direkt att trolla fram mer jobb. De har fler förslag jag absolut inte kan med.

Jag velar fortfarande vilka som skall få min röst men det borgeliga blocket kommer jag aldrig rösta på.

Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer: