19 september 2006

Jag skall buzza om kexchoklad snacks apelsin

Idag kom mitt välkomstpaket från Buzzador det var 6 st 150 gramspåsar med Cloettas Kexchoklad snacks apelsin. Nu är meningen att jag skall "buzza" om dessa och rapportera tillbaka till Buzzador. Min första testgrupp fick bli familjen (själv äter jag ju inte godis sen ca 20 år tillbaka i tiden, fast just kexchoklad har jag faktiskt ätit på den tiden när jag fått plötsliga sockerfall och det inte funnits frikt eller ex. dextrosol att tillgå) och barnen älskade dem, ville bara ha mer. Sambon tog en i förbifarten och försökte sedan sno hela påsen, det måste ju vara ett gott betyg. Nu skall jag ta med 5,5 påsar till jobbet i morgon så får vi väl se vad de tycker där. De luktar gott i alla fall tycker jag :-)

Nu kommer jag väl få på tasken om Buzzador läser det här men jag tycker det är för mycket med 150 gram i en påse, de verkar vara så lättätna att på ett vips har man tryckt i sig 705 kcal och det är inte direkt den näringsrikaste maten. 100 gram hade varit mer än nog.
I medföljande folder skriver de nämligen om den sunda imagen Kexchoklad har men med de näringsvärdena och den mängden i påsen tycker jag det är att försöka få folk att tro att det är bra mellanmål när det inte är annat än vanligt hederligt snask.

Andra bloggar om: , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, hoppas jag också får kexchokladen i mitt paket. :D

Tessie sa...

Hur lång tid tog det från att du anmälde dig till att du kom med?

Anonym sa...

Det tog minst tre månader för mig. Men nu har jag fått Center Dark i en låda från Buzzador!

Tessie sa...

3 månader?=O Det är ju en evighet=/ Så till jul kan man alltså kanske vänta sig svar från dom...Jag och tålamod går nog inte särskilt bra ihop=/