30 september 2006

Tröstar deppigheten med lite klädsurfande

Dags för deppighet i repris. Idag har Dark Angel säsongspremiär och jag har ingen att gå med (de tänkbara kandidaterna är upptagna med annat). Fast det är klart senast jag var där var jag ju inte så fär helnöjd. Mest massa småglin. Men det sägs ju att det skall vara bättre när de är på Färjan.

Så här ligger jag i sängen hemma iklädd en ful flanellskjorta medan lilleman ser på Bolibompa och stora killen bygger genomagskapelser tillsammans med sambon. Vi var i Luleå jag och barnen idag och ungarna köpte geomag för 1000 kr samt var sin låda att förvara grejerna i. De hade fått pengar av min pappa. Vincent valde 2 lådor med silverfärgade stavar och paneler i blått, rött, gult, vitt och grönt. Herman ville först ha likadana men kom sen på att det var dumt, då kunde ju Vincent sno från honom utan att han kunde se det och han kan ju inte räkna och kolla att han har rätt antal så han valde Geomg pastel, dvs rosa, lila och ljusgula stavar med paneler i pastellfärger. När vi stod i kassan på Clas Ohlson hörde jag en flicka bakom oss
Mamma kolla pojken och flickan skall få massa geomag
Undra om hon trodde att ena barnet var en flicka för att Herman är rätt långhårig nu eller för att hälften av kartongerna var rosa.

För att roa mig själv lite kikar jag på kläder och hamnade på expressens webbplats där de listade "heta koftor" eller något liknande. De visade en blå från Vila för 400 kr som jag gillade, måste nog ta en tur dit och kika på den.

Försökte hitta ett par bekväma och snygga högklackade skor idag att ha till kostym/dräkt men det var inte det lättaste. Hittade ettt par från ecco som var hyfsade, de var jättesköna men har kilklack vilket jag inte är så där jätteförstjust i. Får fundera lite till och kolla lite mer inna njag bestämmer mig. Är även på jakt efter någon smidig väska att ha stuff i plus laptopen. Gillar inte den datorryggsäck jag har för den gå inte att använda som "handväska". När jag är iväg och reser vill jag kunna lägga ur datorn på hotellrummet och använda väskan på kvällen på så sätt slipper jag ha med datorväska och handväska.

Nä tillbaka till surfandet, kanske slutar det med en beställning på lite mer kläder.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Inga kommentarer: