25 november 2007

Slänger alla moraliska principer åt faders snart

Är mitt uppe i storstädning här hemma. På måndag är det jag som ringer en av alla de nystartade firmorna som säljer hemnära tjänster. Jag avskyr verkligen att städa så om det finns folk som gör det för att de gillar det så varsegod (slänger alla politiska argument i toan och spolar ner dem för detta jävla städandet tar knäcken på vår familjefrid).

Sen skulle jag behöva hyra en container och bara få hiva ut allt jävla skräpsom samlats i huset under de 7 år vi bott här.

Sen skiter jag snart i att jag vill anlita vit arbetskraft endast för nu har även senaste målarfirman jag ringde inte hört av sig som de lovat det har gått en månad sen de skulle ha ringt. Vad fan är fel? Är det något fel på våra pengar? Det är ju inte så att det är bara ett rum som skall fixas utan det handlar om totalrenovering av ungefär halva huset men nä ingen verkar överhuvudtaget vara intresserad av att göra jobbet. Har även försökt via helentrepanadfirmor men de är inte så jävla lätta att hitta heller. Så snart sätter jag in en annons i annonstidningen och efterlyser några pensionerade hantverkare (målare, snickare och golvläggare) som vill göra det svart.

Andra bloggar om: , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Ååhh -jag känner igen känslan.

Städandet och röjandet tar ju ALDRIG slut.

Hantverkare som aldrig hör av sig eller kommer... -en ändlös historia det med.