25 november 2007

Snabblagat och gott

Idag blev det en av våra gamla "vi tager vad vi haver"-rätter till middag. Kom på att fler kan behöva en god och snabb rätt.

Snabblagad brassador bacon


Ingredienser:
300 gram bacon (tärnad)
1 påse brassador (zuccini, aubergine, röd lök och morot, den andra sorten går oxå bra)
Fetaost, gröna oliver och vitlök i olja (Icas små förpackningar är lagom).
nymalen svartpeppar
Pasta av valfri sort (här brukar det bli fullkornsspagetti)

Gör så här:
Koka pastan
Stek bacon och grönsakerna
När pastan är klar, skölj och lägg tillbaka i kastrull eller serveringskärl häll över paketet med fetaosten, oliverna och vitlöken samt oljan över pastan och rör om. Serveras med nymalen svartpeppar.

Tar ca 20 minuter att laga och det mesta kan man ha hemma i frysen/skafferiet.

Andra bloggar om:

Inga kommentarer: