02 juli 2009

Katt utan kulor och välfyllda kalsonglådor

Åkte till Gammelstads djursjukhus på morgonen och lämnade Jasha som skulle bli kastrerad sen fortsatte jag och barnen till Luleå centrum. Vi åt frukost på café Metropol och barnen spelade lite flipper. Såg i tidningen att KappAhl i Strand skall stänga och sålde ut allt med 75 % rabatt. Vi hastade oss dit och trängdes bland en massa andra som tydligen köat innan de öppnat. Köpte 3 par kalsonger till sambon, 2 par strumpbyxor och 1 fickspegel till mig. 14 par kalsonger till barnen som även fick 2 långärmade tröjor, 1 t-shirt, 2 par skor, 1 paraply, 2 par shorts, 2 par badshorts, 1 keps, 1par jeans och en förpackning med tatueringar. Totalt 608 kr. Vi stod i kö i en halvtimme vilket inte uppskattades av barnen, de blev väldigt gnälliga. De var toktörstiga och höll på att dö enligt egen utsago.

Sen blev det en vända på Hägglunds för inköp av 2 torrsäckar och ett fodral till kamera/mobil också vattentätt. Efter det var barnen hungriga så vi åt lunch på Kebabhuset men mina barn är konstiga de tyckte att tomatsåsen förstörde maten och åt knappt något. Sen började det bli dags att åka till Gammelstad och hämta upp en groggy katt så det gjorde vi. Alldeles nyvaken hämtade vi upp honom och for hem. Han är en trött kisse idag och har lyckats kissa ner sig en gång, lilla stackarn.

Så nu har vi en katt utan kulor och barnens kalsonglådor har fått sig en behövlig utrensning båda hade kallingar i 104/110 liggande i lådan.

Inga kommentarer: