10 april 2011

100 push ups

Införskaffade appen 100 push ups multiuser så nu skall hela familjen roa sig med armhävningar ett tag framöver. Vi körde ett starttest, jag klara de en, fattar ni en endaste, förvisso vet jag att jag klarar fler men när 2 ungar och en sambo står och skrattar åt en ja då gick det bara att göra en. Ungarna klarade 7 var och sambon satte 8 tror jag det var.

Så nu blir det alltså armhävningar 3 gånger i veckan i enlighet med planen som även går att läsa på webben. Jag fick börja med 3, 2, 2, minst 3 med 1 min vila emellan. De andra hade 6, 6, 4, 4, minst 5. Grannarna måste nog undra vad vi sysslar med här hemma om de råkar titta in i vårt vardagsrum när vi allihop gör armhävningar.

Och nu när jag sitter och skriver detta läser jag på webbsidan att det är "ok" att göra knästående, hmm jag skall nog försöka vanliga ett tag till så får vi se, men helt lätt är det inte att med mina svaga armar/bröstmuskler att göra korrekta armhävningar. Så kanske blir det knästående ändå vi får se. Jag skall nog inte behöva ta till en bänk eller en vägg i alla fall :-)

När jag är klar med armhävningarna får jag väl gå vidare på situps, squats, dips och pullups.

Inga kommentarer: