18 april 2011

Ruinerad men snygg i håret


Klippte mig i måndags och idag färgade jag håret hos frissan. Kopparrött med lite ljusare slingor. Blev lite mörkare än jag tänkt mig (ville ha mer blondröd färg) men det blev snyggt. Jag blev över 900 kr fattigare, det var ju mindre kul men med tanke på massagen jag fick när hon sköljde ur håret och tvättade det väger upp det lite.

Funderar på att byta twitteravatar vad tror ni om bilden (klicka på den så kommer den upp i instagr.am som större)? Ogillar dock blänket ovanför ögonbrynet och på näsan samt hyllan i bakgrunden. Får kanske testa att fota i solljuset ute i morgon.

Provade att vektorisera bilden också då kanske den är bättre som avatar?

Eller skall jag behålla den gamla (här med lite ny färgskala)?

4 kommentarer:

Karin sa...

Gör bakgrunden oskarp och lek lite i photoshop så har du löst dina problem.

Béatrice Karjalainen sa...

Jag har inte PS men får ta och leka i GMIP någon dag, måste bara hitta igen alla filter mm i det. Är inte helt van ännu. På PC:n använde jag Paintshop Pro X.

Béatrice Karjalainen sa...

Eller så behåller jag http://instagr.am/p/DS7Ax/ (med lite ny färgton bara) som jag faktiskt tycker om. Men den är ju 1,5 år gammal.

Neurotic Kitten sa...

Håret blev väldigt snyggt, jag gillar koppar. Fast själv satsar jag på en hemmafärgning, jag är för snål för att färga hos frisören.

Jag använder Gimp. Eller snarare sagt, jag håller på att lära mig Gimp. Kul program!