18 april 2013

Finfin present, träningsutmaning och lite skryt #086 #blogg100

Idag blev jag och en kollega firade för att vi hade blivit 40. Jag fick ett presentkort på Naturkompaniet, helt perfekt! Så i helgen måste jag nog shoppa lite. Finns massor med saker jag "behöver" :-)

På samma möte fick jag veta att jag blivit utsedd till lagledare för vårt träningslag inför Sverigestafetten vårt gröna lag skall göra allt för att slå det andra Exaitlaget. Det var längesedan jag hade en träningsutmaning nu så det är bara att ta fram pannbenet och ge sig ut oavsett väder och latmask i kroppen. En sak som är bra är att det finns ett tak på 120 p (ca 120 min) varje dag så man inte bara tränar tränar och tränar lite till. Men nu skall det bli fart på den här tanten igen, hittills har jag ju kört tre pass på gymmet och ett pass jobbträning i veckan får öka på det där lite. Hoppas kunna motivera mina 13 övriga deltagare i laget till det samma.

Sen hände en annan mycket trevlig sak på mötet, en kollega berättade för mig att en kund hade pratat mycket väl om mig "sålde in min kompetens" till en av sina kollegor som behöver konsulter till ett uppdrag. Det värmde!

Sen fick jag beröm för min presentation jag höll på mötet. Den var lite speciell, häromdagen när jag hade ca 5 minuters andningshål i väntan på att en server skulle boota om slängde jag ihop några bilder till presentationen, lade presentationen på ett USB-minne som jag stoppade i jackfickan och sen glömde jag bort det där helt och hållet. Idag på mötet presenterar de agendan och jag ser Kompetensdelning-BKN, och tänkte oj vad skall jag prata om, inte ett minne av att jag hade punkt på agendan. Då klickar det till i skallen just det USB-minnet i jackfickan, det är därför det ligger där. Stoppar ner handen i fickan för att ta upp det, och det är borta (hittade det i bilen sen). Några av bilderna hade vår VD i en av sina presentationer så jag fick låna den men tugget till kan jag som tur är i sömnen. Är jag bara bekväm i det jag skall prata om spelar förberedelsen mindre roll men lite läskigt att helt ha glömt bort.

Och slutligen, en kund jag jobbar massor med just nu ringde upp mig idag och vi stämde av det arbete jag gjort åt dem nu i över 2 veckor och som slutade idag. Fick massor med beröm för min slutsammanställning mm. Så idag är jag lite hög på egotrippar!Bäst jag går och lägger mig innan jag blir odräglig :-)


Inga kommentarer: