03 april 2013

Sömnlös i Boden #071 #blogg100

Alltså den här värken i framför allt höften börjar bli olidlig. I natt vaknade jag kl 01:30 av att jag hade så ont så jag grät. Hittade inget sätt att ligga bekvämt oh smärtfritt på, försökte med allt tillslut gav jag upp och gick och tog en värktablett, en som jag vet slår ut min mage. Men det tar ca 30 min för den att verka. Kunde inte sitta, inte ligga det enda som inte gjorde ont så jag ville dö var att gå omkring.

Ögonen gick i kors, jag mådde illa av trötthet och det malde på i lederna, när jag kände att värsta smärttopparna var över (jag skojar inte det gjorde ondare än att föda barn) lade jag mig bredvid min snarkande sambo och försökte ignorera både honom och smärtan. Det gick väl sisådär, tror jag somnade bortåt 03 och när klockan ringde 06:30 kan man inte påstå att det var en utvilad Bea som klev upp för att ta en morgonpromenad som jobbträningen.

Som tur var var det fint väder i Luleå så promenaden blev angenäm med en ljudbok i lurarna eller luren får jag säga för mitt headset jag lyckades fiska upp ur en låda visade sig vara trasigt. Efter promenaden hade jag ett roligt kundmöte, trevliga människor och bra bemötande av systemet jag visade. Sen en trevlig lunch. Sådant ger energi.

Håll tummarna för att jag får sova i natt, höften värkte inte så mycket på promenaden och på BodyCombatpasset mer än i början men den betedde sig lite underligt, stel och konstig men nu när jag sitter på en köksstol börjar det mala igen. Så det är väl bäst att gå och sova innan det börjar göra ont på riktigt. Eller skall jag kanske skippa att chansa och redan nu trycka i mig en tablett. Gillar verkligen inte värktabletter. På tal om saker jag inte gillar så måste jag nog sluta googla symptom för höftartros verkar inte trevligt.

I morgon har jag nya spännande möten, vill vara piggare då.

1 kommentar:

Unknown sa...

oj, det låter som att du har någon strålande smärta. en träningskompis till mig i gbg beskriver ngt liknande som handlar om att hennes bröstkorg är asymmertisk. kolla in hennes senaste inlägg och se om det är ngt du känner igen: Fit-Eva (jag vet kul bloggnamn, hon är grym!)