10 oktober 2009

DN-prenumeration #fail

Beställde en DN-helgprenumeration för en månad sedan. På helgen har man ju i alla fall en viss rimlig chans att hinna läsa DN. Men det har inte gått så bra. Av 4 veckors prenumeration har vi fått tidningen alla tre dagarna (fre-sön) 1 gång.

Första veckan kom DI istället för DN på fredagen, lördag och söndag kom DN. Andra veckan kom DN på fredag och lördag men inte söndag. Tredje veckan kom tidningen som den skulle alla tre dagarna och denna vecka fick vi åter igen DI istället för DN på fredagen och ingen tidningen på lördagen men både lördags och söndagstidningen på söndagen.

Så tyvärr DN jag kommer säga upp min prenumeration igen, att inte lyckas mer än en vecka av 4 inger inget förtroende för tidningsutdelningen.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

Sarha sa...

Och jag har inte fått någon tidning alls, fast jag vet också att det kan ta tid för tidningen att komma igång, men nu har det gått en månad och min gratisprenumation är slut, så nu känns det bara pinsamt att kontakta dom och säga att man inte har fått någon tidning på en månad.

Jag vet också att som gammalt tidningsbud så älskar man när folk hör av sig att de inte har fått tidning, för det är sjukt irriterande när man får en massa tidningar över. Dessutom kan det vara fel på datasystemen. Förr så fick man röda kuvert när man hade gjort fel, det får man inte längre, det är bra, man känner sig inte så utpekad...

Förresten, Jättetack för biljetterna till Bokmässan! Synd att vi inte hann träffas, eller att det blev av iaf...

Béatrice Karjalainen sa...

Jag har ringt DN varje vecka (förutom då det blev rätt förstås). Får bli ett nytt samtal på måndag i samband med att jag säger upp prenumerationen. De har "lagt på" en ny tidning för varje gång det blivit fel så jag lär ju få någon tidning få och då ett litet tag till :-)