14 oktober 2005

+Mens? -Koreografitagning

Igår fick jag en obehaglig överraskning, jag blödde lite lätt från mitt underliv. Hmm skall ju inte ha mens förren nästa vecka. Vad är detta? Jag har alltid haft extremt regelbunden mens, exakt 28 dagar nästan på timmen. Det upphörde på kvällen men i morse kom det tillbaka rejält. Om man tränar hårt har jag hört att mensen kan utebli men komma en vecka för tidigt? Jag har gjort 2 behandlingar för cellförändringar på livmodertappen och blir ju lite orolig av sådant här. Försökte ringa till gyn men de behagade inte svara. Det är väl bara att hålla tummarna för att det inte är något mer än mensen som fått en knäpp.

Igår drog jag på mig mina nyinköpta cammobraller till jobbet, första kommentaren var "Skall du ut och fiska?" :-) Vr på bra humör i går morse och något överenergisk tror jag för Mats sa åt mig att "rycka ner mig". Men efter BP-passet var det definitivt ingen combat-bea som kom tillbaka, blev hur slak som helst av passet och resten av dagen ville jag bara sova. Lutade mig mot jalle i fiket och höll på att somna stående.

Träningsmässigt blev det som sagt BodyPump igår och när jag häromdagen planerade resten av träningen för oktober månad bestämde jag mig för att testa ett dansaerobicspass på Inpuls på fredagar (dvs idag). Hmm, det jag inte tänkte på var att jag inte kört aerobics på 15 år. Väl där träffar jag på en av tjejerna från "gravid-mamma-fika-gruppen" som glatt berättade att det är ett skitsvårt pass. Gulp! Vad har jag gett mig in på? Och nog fick hon rätt alltid. Jag hängde inte med för 5 öre, det första som hände var att jag snurrade åt fel håll och den långa tjejen brevid mig lyckades drämma till mig på axel med en knytnäve, AJ! Ja ja, bara att bita ihop och försöka så gott det går blev mitt motto. Jag han inte stanna i en stegkombination innan Richard var halvvägs igenom att demonstrera nästa stegkombination.

Tillslut började jag bara skratta åt mig själv. Vilken syn :-) Får nog ta några nybörjarpass i aerobics och åter lära mig att ta koreografi relativt snabbt innan jag ens sätter min fot i närheten av den klassen igen. I morgon blir det BodyPump kl 11:00 om jag kommer upp i tid.

Det värsta med att gå på det där passet var att jag åter igen blev påmind om hur mycket jag älskar att dansa. Jag måste göra något åt saken, nu börjar det blir enerverande att hela tiden gå runt och riktigt längta efter att få dansa, känslor jag tryckt undan i många års tid eftersom röken på dansställena har satt stopp för utgående under så lång tid. Men nu finns ju inte det hindret längre men jag har ingen att gå med istället. Funderar på att ta ex. några salsakurser men det brukar vara ont om killar som går de kurserna utan partner så det kankse inte blir så lätt det heller. Argh! Undra om man kan medvetet trycka tillbaka en önskan och längtan?

Jag gick även till solariet för första gången på 5 år igår, gud så skönt det var att ligga där i 16 minuter och bara slappa. Det verkar ha hänt en del på solariefronten de senaste åren och förr kändes det som om man skulle krevera av värmen när man låg där plus att man oftast var grisskär när man kom ut. Jag var inte ens svettig efteråt och hade en liten brunare ton än innan. Skall ta en sväng i morgon oxå.

Inga kommentarer: