30 oktober 2005

+Motion -Lövkrattning

Idag var det alltså söndag igen och jag fick sovmorgon och den plussades ju dessutom på av att man ställde om klockan inatt :-) Skönt att få sova ut.

Degen lunkade på så smått och ungarna var stolta över sitt städade rum, "mamma vi lekte att vi var blixten på slutet och då gick det ju fort att städa." Får väl hoppas de kan leka städblixten lite oftare nu då.

Körde Powerstrike Impact idag (tog ut mig rejält, ett jättebra pass men en instruktör som var toppen) och sen crosstrainer och motionscykel, total tid 1 h 45 min. Kände mig lagom mör efteråt. Svepte en Gainomax Recovery med hallonsmak efteråt, de är rätt goda (testade choklad igår) men de är aningen för söta. Kände i alla fall att jag inte behövde stressa hem för att käka eller skynda mig ut på stan för att hitta mat. Lika bra det då jag inte hade något middagssällskap idag heller (fast å andra sidan hade jag ju inte frågat någon heller). På gymmet delade de ut Nike SOL skivor så nu kan jag ta och köra lite dans här hemma framför TV:n :-)

Matmässigt var det en halvbra dag, en god frukost (yoghurt med shredded wheat och äppelmos, mackor med keso mini, kalkon och avokado) och sen tog jag en portion fiberberikad havregrynsgröt till lunch (tycker gröt är ganska gott, kanske skulle joina de på jobbet som äter gröt till lunch) och innan jag skulle fara och träna blev det 1 ostmacka och en tallrik yoghurt och när jag kom hem slank ett äpple, 6 dillchips, 10 pistagenötter, 1 skovmand med keso mini, kalkon, avokado och örtsalt, 2 ryvita råg med samma pålägg samt 2 finn crisp multigrain med keso mini på ner i magen. Tillsammans med en kopp myntate.

Hade tänkt vara ute och kratta löv idag men hade nada lust, får väl försöka ta lite varje kväll när jag kommer hem istället. Men det är ju sååååå tråkigt. INgen som vill ha lite motion och kan tänka sig kratta upp det för några hundralappar?

Nu skall jag hänga tvätt och sen sova, tänkte försöka komma upp lite tidigare i morgon och lämna barnen tidigare så kanske däckfirman här i Boden har en drop-in tid till mig på morgonen med lite tur.

Inga kommentarer: