15 oktober 2005

+Muskeltrötthet -Weeping Willowsplatta

Idag är jag alldeles mör i musklerna, dels från mitt plågsamma dansförsök igår men även från ett BP-pass på förmiddagen. Idag tror jag att jag lyckades rätt väl med vikterna, orkade alla övningar fullt ut med den viktbelastning jag hade. På någon övning hade jag nog kunnat ha lite mer. Passet gick jättefort idag, instruktörn vi hade peppade oss bra och utmanade oss att klara alla moment fullt ut men betonade att teknik var det viktigaste. Jag har aldrig tidigare lyckats göra så många armhävningar i sträck och till och med dips på brädan gick lätt idag (trots mitt blåmärke i halva handen, spräckte några blodkärl i handen helt plötsligt igår). PÅ tal om blåmärken så hände idag samma sak i andra handen, fattar inte vad som pågår i min kropp just nu, blir ju lite skraj.

Efter passet tog jag en snabbsväng ner på stan. Kikade in på See Mee och provade en turkos kjol (har en likadan svart), den är såååå snygg men jag kan inte riktigt bestämma mig för hur jag skall göra, kostar 499 kr. Den skulle dock pigga upp i höstmörkret och senare vintermörkret. Lyckades komma från stan utan att ha köpt ett endaste plagg. Skulle köpa Weeping Willows senaste platta men det glömde jag bort :-( Men det är ju en dag i morgon också.

Idag har jag varit mer än trött, halvdöd är nog en bättre benämning. Sov 1,5 timmar mitt på dagen och somnade 20 minuter i solariet. Och nu är kl 22 och jag måste bara gå och lägga mig, orkar inte hålla ögonen öppna längre. Trist för jag och sambon hade tänk att spela lite sällskapsspel ikväll men jag orkar bara inte. Hoppas jag är lite piggare i morgon, fast då är jag ju WoW-änka hela kvällen. Kanske kan få någon att förbarma sig över mig och gå ut och äta, på bio eller nåt annat kul. I morgon blir det storrensning av garderoben, allt gammal skall bort nu, gud så skönt det skall bli men det kommer nog se lite tomt ut för sååååå mycket kläder har jag väl inte shoppat de senaste 2 månaderna.

Inga kommentarer: