20 oktober 2005

+Musik -Socialt liv

Jag tror någon höll tummarna för mig för mitt paket från Ginza kom idag. 5 Kentskivor och min PTA. Men smolk i glädjebägaren så klar, det är ju mitt liv vi pratar om, vår CD-spelare i vardagsrummet gillade inte SACD hybrider, den vägrar spela skivan :-( Men min DVD-spelare gillade i alla fall DVD:n. Sambons CD-spelare i datorn svalde oxå skivan glatt så han fick rippa den åt mig så jag nu har låtarna i MP3-spelaren. Återkommer med recension av skivan efter promenaden (om den blir av).

Idag var jag på BodyPump igen, oj vad jobbigt det var, något seg efter passet igår men jag ökade på vikterna för ben och rygg i alla fall, kändes bra och nästa gång kan jag nog tom öka lite till. Tricepsövningarna är dock döden, mina triceps och jag är inte överens. Efter passet skulle jag äta min omsorgsfullt iordninggjorda "efter-träning-matlåda" men upptäckte att den stod kvar hemma. På jobbet hade jag bara varma koppen soppa och knäckebröd, det blev jag inte mätt på. Kom sen på att min rumskamrat Ida var sjuk och hade müsli och yoghurt på jobbet vilket jag snodde lite, lite mättare blev jag i alla fall.

Funderar på att ta en kvällspromenad idag och ta med mig PTA och lyssna ordentligt, får väl slänga med lite Kent oxå och ta en lång promenad. Skulle behöva rensa huvudet ordentligt. Det är för mycket grubblerier just nu och jag mår rätt kasst. Men det är som en ond cirkel alltihop, deppig för at jag inte har någon att prata med, har ingen att prata med och deppar ännu mer osv... (fast lite fick jag väl ösa ur mig via ICQ när jag pratade med nogge nyss).

Längtar efter att få hitta på något annat än bara motionera och sitta framför datorn när ungarna lagt sig. Filmkvällarna verkar ju ha runnit ut i sanden, ingen vill hitta på något när jag frågar, de är alltid fullt upptagna med annat. Jag kommer härmed sluta att ens fråga för jag har märkt att jag bara blir extra nedstämd av alla nej. Jag försöker minnas när det senast ringde här hemma för att någon ville ha med mig på något, jag kan inte ens minnas när det var. Det är så lätt för de som har gott om vänner och bekanta runt omkring sig att tycka att det är ju bara att... det är inte så jävla "bara".

nogge sa som många andra sagt, bla min sambo , "men börja med någon aktivitet så kanske du träffar folk". Men jag har försökt förr, jag har gått bla på danskurser, pysselkvällar mm. Men det är alltid samma sak folk kommer kompisvis eller så är de som är där ensamma sådana jag har nada gemensamt med. Kanske är det bara jag som är konstig, vad är det för fel på mig då? Om ingen kan säga det så kan jag ju heller inte göra något åt det. Bara att vänja mig vid att känna mig ensam (i RL i alla fall, visst har jag folk att prata med online men det är inte samma sak och de är jävligt svåra att ta med på ex. bio). Sen är det ju så att man ofta blir direkt bortsorterad när man har sambo och barn, man anses vara oflexibel, bunden till hemmet på något underligt sätt.

Blä vad jag är less på att känna mig nere (ibland önskar jag att jag drack alkohol, det verkar ju kunna döva tankarna), det går i vågor och just nu känner jag mig långt ner. Inget blir kul när det känns så här men jag försöker hålla igång med motionen, försöker äta rätt, lyssnar på lite musik men deppig musik som stämmer med min sinnesstämning kan få mig att känna mig ännu deppigare och jag har ju redan skrivit vad som händer om jag lyssnar på glad dansant musik (lyssnade bla på gamla Madonnalåtar på www.madonna.com men men… deppighet pga något annat ger ju lite omväxling i nedstämdheten i alla fall.

På tal om musik måste jag rekommendera Pandora (nä inte hon som sjunger utan ett musikprojekt). Jag började med att mata in Depeche Mode och första låten den slängde på mig var min absoluta favoritlåt Strangelove. Började ju riktigt bra och följdes sedan av många av mina favoritlåtar. Matade in en salig blandning av grupper/artister och har hittills mest fått lyssna på sådant jag gillar vilket är kul. Har dessutom återupptäckt musik jag hade glömt bort, sånt är roligt men det kan bli dyrt :-)

2 kommentarer:

lillaEgo sa...

Härligt att Du äntligen har upptäckt KENT.
:)

Synd att Du bor så jäkla långt bort för jag har inte varit på bio på flera år och har inte heller nån att bara "springa iväg" med. Vi kanske kan hyra en varsin film o glo på varsin dator o skicka kommentarer via MSN?
:D

Béatrice Karjalainen sa...

Lite arg på mig själv för mitt totaldissade av Kent pga av deras otroligt dåliga beteende men men sent skall syndaren vakna. Och dyrt blev det :-)

Mmm det låter ju som en idé att se på samma film och ha MSN igång samtigt, så slipperman ju någon annans hand i popcornskålen oxå :)