05 december 2005

Livet i en småstad

Det borde vara bekant vid det här laget att jag är med i VK och är något irriterad på tonen i deras så kallade coachbrev. Varför fortsätter jag att läsa dem då, jo på måndagsmorgon kan man behöva få sig ett skratt plus att ilska sägs höja adrenalinhalten och man jobbar alltid bättre lite småarg :-)

Dagens brev innehöll följande:

Försök att gå mellan butikerna när du julhandlar, istället för att ta bil, buss eller tåg. På det viset får du automatiskt värdefull vardagsmotion samtidigt du gör dina inköp. Tag med dig en stor ryggsäck, så slipper du känna att du får orangutangarmar av allt kånkande.


Den som skrivit det kan aldrig ha bott i en småstad, jag menar hur sjuttsignen skall jag ta bilen mellan affärerna inne i Boden? Det längsta avståndet mellan 2 affärer är väl kanske 500 meter. Eller menar de att jag skall gå till Luleå (3,8 mil) istället för att ta bil/buss när jag vill shoppa där. Skulle inte tro det va.

Planera din tid så att du vet att du har bra matställen i närheten när det är dags för lunch eller middag. Eller välj de nyckelhålsmärkta alternativen på snabbmatsrestaurangerna.

Hmm oavsett om jag befinner mig i Boden eller Luleå så har jag samtliga matställen inom en radie av max 500 meter så det borde väl knappast vara en fråga om var jag befinner mig som är avgörande för val av matställe.

Som sagt, tänk om man kunde få lite tips som är liiiite personligt utformade i alla fall, de vet ju trots allt ganska mycket om mig.

Inga kommentarer: