29 januari 2007

Dag 29

Halva veckan på resande fot och andra halvan var dagarna innan mens = ingen bra mat alls och ett VK som inte fungerade alls. Resultat Bea tilläts sig ha en ätvecka :-) Resultat på vågen var inte ett minus men heller inte ett så stort plus som det kunde ha varit. Med tanke på att vägning sker på den dag som kroppen brukar vara som mest vattenfylld så kan jag väl säga att plus på ett halvkilo är helt ok efter flera dagars matfrossande, jag säger bara efterättsbuffé :-)

Det blev endast ett styrketräningspass i lördags, och träningsvärken jag fick efter det var inte nådig. Man är ju så korkad för man blir ju aldrig svagare eller hur? Så efter 8 månaders uppehåll så borde man väl fortfarande klara 90 kg i liggande benpress (sådan där man pressar vikterna snett uppåt) eller? Nu har jag så jäkla ont att jag knappt kan röra mig.

Mat: Ingen aning men troligtvis på tok för mycket
Motion: 348 kcal
Summa: ingen aning
Vikten just nu: 58,8 ( +0,5 kg sen förra veckan och -1,8 sen första januari)

Januari fick vara en smekmånad, nu är det dags att komma igång på riktigt igen. Så härmed blir det daglig rapportering för att jag skall få skämmas ordentligt när jag inte sköter mig :-)

1 kommentar:

Felicitas sa...

Hahahaha! Ja, det är alltid lika surt! Själv har jag helvetesveckan nu och det är samma j-a visa varje gång! Skillnaden är att jag inte varit lika duktig som du i förebyggande syfte.. =P

Go girl!!