29 januari 2007

Lite babbel så här på kvällskvisten

Ja ha då var det dags att fara till storstan igen. Den här gången bara tisdag och onsdag. Är lite halvspänd eftersom det sker lite förändringar på jobbet och jag skall få mer info under detta besök. Vi får väl se vad förändringarna innebär för mitt jobb. Läste just i DN att nu har de nya biljettavgifterna börjat gälla i Stockholm så nu måste jag fixa förköpsbiljetter om jag inte vill betala 40 spänn för att ta mig till Frihamnsporten. Eller skall jag vara modern och försöka mig på att betala med SMS? Eller nja jag skippar nog det min telefon är inte som den skall, den for i toastolen i lördags av misstag. Snappade upp den snabbt (puh vilken tur att ingen av ungarna nyss varit på toa och glömt spola) och slet ut batteriet och lade telefonen på tork. Den verkade först fungera precis som den skall men när jag försökte ringa med den idag hängde den sig och 2 samtal kom aldrig fram till mig idag, fick ett SMS från Eurovoice att jag hade missat 2 samtal när mobilen hade varit avstängd, men den hade ju inte varit avstängd. Hoppas jag kan få en ny på jobbets mobilförsäkring.


Som jag skrev i inlägget innan så kom jag igång med styrketräningen i helgen igen och att köra bodycombat med extrem träningsvärk i benen var en utmaning och idag var passet dessutom 15 minuter längre än vanlig med fokus på teknik. I morgon skall jag alltså sitta i ett flygplan med 2 ben som kommer kännas ännu mer som stockar än vad de gör idag. Yippie!

Här är dagens noteringar:
Vikt: 58,8 kg
Mat: 1886 kcal
Träning: 571 kcal
Summa: 1315 kcal (skall högst vara 1413 kcal) så idag klarade jag mig.

I morgon blir en utmaning, det brukar bli lunch på något ställe med buffé och sen måste jag ta mig till en restaurang för middag. Kom just på att det blir en utmaning redan vid frukost för det ingår ingen frukost på hotellet vilket gör att jag måste hitta någonstans att köpa en vettig frukost. Sittandes på ett hotellrum utan nätuppkoppling är som gjort för att bli toksugen på något så som nötter eller torkad frukt men i morgon får jag istället ta mig en långpromenad istället. Kanske lika bra att plotta ut en rutt genast och sen följa den så jag slipper irra som en dåre som förra gången :-) Vågar man gå i Hagaparken sent på kvällen? Men det verkar vara en rätt kort runda att gå där. Kanske borde jag satsa på att gå från jobbet till hotellet istället? Men det verkar inte vara mer än ca 5 km det heller. Gah (igen), får försöka hitta på något. Kanske träna ett pass i Sthlm, får kika på CMS webbplats och se vad CMS-gymmet i Sthlm har att erbjuda. Har ett frikort på SATSDans och SATSBox men nu hittar jag inte igen det :-(

Måste nog undersöka hur jag tar mig från hotellet till jobbet oxå för utan nätuppkoppling är jag annars rökt för att promenera på morgonen har jag ingen lust med.

Nu dags att sova taxin kommer någon gång emellan 05:10 och 05:25 vilket gör att jag måste upp snart.

Natti natti!

Inga kommentarer: