13 januari 2007

Hjärtemat?!

Pizza är inte direkt maten för hjärtat men i somras när vi var på semester stannade vi någon liten stad minns inte vilken och käkade lunch på en pizzeria då fick Herman den här:

Vincent som hade beställt burgare blev skitsur, han ville oxå ha en hjärtformad pizza:


Men Herman surade ihop totalt när han såg att Vincent fick flagga och "palm" i sin burgare så servitören kom ut med extra palm och flagga och satte i pizzan. Sen åt alla lungt och stilla medan jag drack en sådan här (för de hade inget på menyn som min mage kunde acceptera den dagen):

2 kommentarer:

eatfrog sa...

Typiskt barn. Alltid är man avundsjuk på vad den andra fick. Minns så väl min lillesyster och hennes liknande rabalder varje gång vi beställde olika maträtter på restaurang.

Min portion var alltid större och godare, etc. Och värst var det nog vid jul, hon räknade antal klappar och gjorde någon slags bedömning utifrån det.

Fast ändå minns jag en jul då jag fick en bilbana och några småpryttlar, så var hon besviken för att min ena klapp var så jättestor, hon fick bara småklappar.

Suck, barn.. ;)

Béatrice Karjalainen sa...

Så sant så, det skall alltid jämföras hit eller dit. Ungarnas favoritutryck är nog "Guuuud såååååååå oooooorättvist!!!!!!!!!!!!"