02 augusti 2007

JAAAA paketet hittat

Idag kan jag hämta ut mitt efterlängtade paket!

Var ju sur på posten men det skulle jag inte varit för genom en tillfällighet fick jag veta att international standard = parcelforce = schenker och efter 1 samtal till Schenker och 2 samtal från dem där så var mitt paket spårat till ett utlämningsställe och jag har fått numret att hämta ut det på.

Ett stort tack till Fredrik som på funbeat skrev
De enda gångerna jag får vänta på paket från England brukar vara när Schenker (ParcelForce) är inblandade. Då går det segt så fort Schenker fått prylarna.

Plötsligt flashade det förbi att jag hamnade ju på parcelforce sidor när jag letade info om International Standard.

Ett stort tack till Madeleine på Schenker i Luleå som letade reda på mitt paket och inte gav upp när hon först inte kunde finna det.

/En glad Bea

Andra bloggar om: , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad roligt!!! Himmel vad spännande med din nya leksak! Jag vill åxå ha, och kommer nog oxå att beställa från Global G. Har du några särskilda tips som du tycker att jag ska tänka på?

Kul att du oxå är med på Funbeat, jättebra sida. Jag heter Johanna Villinteange där, har inte skrivit så jättemycket än, men ändå :)

Anonym sa...

Jag vill ändå veta mest av allt vad du köpt för 8 papp :)

Béatrice Karjalainen sa...

Mickey: Läs http://beastankar.blogspot.com/2007/07/kan-ngon-utfrda-ett-besksfrbud.html eller http://beastankar.blogspot.com/2007/07/fan-vad-drygt-det-r-att-vnta.html