26 augusti 2007

Oinspirerande pass idag

Idag var det dags för Powerstrike Impact (PSI) igen. I torsdags var det bra musik (lite för högt) och en aningen överenergisk instruktör som var rätt bra på att peppa. Var helt slutkörd efter det passet men kände mig rätt nöjd efteråt. Idag var det trist musik alldeles för lågt, bakgrundsmusik som en av mina medtränare uttryckte det och instruktören var helt oinspirerande. Vi körde ett gammalt pass, tycker det är så tråkigt när man inte känner att det är något nytt alls. Dessutom var det många nya så kombinationerna hölls väldigt enkla. Som vanligt tyckte jag att instruktören gav för lite hjälp till de nya, en vacker dag kommer någon stackare vrida knät ur led eftersom de inte får hjälp att stå rätt vi sparkarna.

Jag blev förvisso trött och kände mig genomtränad efter passet men gick därifrån lite oinspirerad som innan passet tyvärr.

Hoppas resten av terminen blir bättre.

Håller på att försöka pussla ihop hur jag skall träna denna höst/vinter och det verkar som det blir 1-2 vilodagar men i övrigt rätt mycket yogainspirerad träning som power yoga, bodybalance, lite fighting i form av bodycombat och PSI samt lite dans i form av afro power dance sant bodyjam.

Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer: