28 maj 2010

Dagens utflykt gick till ett fågeltorn

Idag var det fint väder igen och hyfsat varmt så jag och barnen bestämde oss för middag utomhus. Men vi gjorde det enkelt för oss, vi bestämde oss för en mackmiddag. Så vi for till ICA och handlade och sen åkte vi till fågeltornet vid Storavan. Det blev lite cykling på en smal skogsväg/stig vilket barnen tyckte var roligt.

Vi dukade upp vår mat uppe i tornet och njöt av solen. Barnen skyndade sig att äta klart och mumsa i sig fika för att hinna cykla lite mer och balansera på en stock. Själv satt jag kvar i tornet i solen och drack te och läste min bok och lyssnade på fåglarna som kretsade över sjön snarare än simma omkring i den.

Sen när vi cyklade hem ville barnen passera Ejvind Jonssons gård som de hade sett skyltar för så vi tog oss dig via mer terrängcykling och lite vad. Väl framme vid gården fanns inte mycket att se men barnen hittade en lekplats som var rolig att testa en stund. Det var skönt att se grabbarna som ibland är så måna om att vara coola leka loss och inte bry sig om att fjädergungrejen nog är för mindre barn.

iPhone 008

iPhone 009

iPhone 010

iPhone 011

iPhone 012 iPhone 013

iPhone 014 iPhone 015

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

hur går det med ditt löfte att köra 1 mil om dagen? Har du lagt det på hyllan?

MVH
Krister

Béatrice Karjalainen sa...

Du hittar kurvan i menyn till höger. Gav bara upp veckorapporteringen.