21 juni 2010

Hallå sommaren?

Du gjorde en oväntad visit i maj, gav oss några härliga dagar där korta kjolar, shorts och linnen åkte fram. Jag kunde cykla mil och få lite färg på armar och ben. Men så kom du på, attans det är för tidigt, jaja nu har ni fått bort all snö i alla fall och drog vidare.

Men idag vänder det och blir mörkare igen och under juni har det inte varit en enda dag som riktigt kvalat in som varm härlig sommar, snarare gråtrist, blåsigt, regnigt och kallt. Skittråkigt väder rent ut sagt. Inte för att det för så där jättemycket när man ändå jobbar men att tänka tanken att det nu skall bli mörkare igen utan att få ha upplevt en enda riktigt varm sommarkväll med midnattssol känns lite snopet.

Sommaren du får gärna komma och hälsa på över helgerna fram till 19 juli sen vill jag ha dig här varendaste tag fram till mitten på augusti då jag börjar jobba igen. Deal?

3 kommentarer:

Ida sa...

Jag är nöjd, det är perfekt tjockisväder :D Man kan ha långbyxor och stödstrumpor utan problem och man riskerar inte att flåsa som en strandad val i värmen. Me like!

Bert sa...

Vi får bilda en Facebook-grupp och ställa krav. Nu är vi ju redan två pers.

Béatrice Karjalainen sa...

@Bert jag vågar ju vägra facebook fortfarande så ingen grupp för mig.