03 november 2010

Stolt över mig själv

Min katastrofala missberäkning med mina #365mil har gjort att det är lite tufft nu, att avverka 1,57 mil varje dag är inte det lättaste men vädergudarna har varit med mig så det har funkat att cykla denna vecka.

Idag hade jag efter jobbträningen egentligen inte behövt göra något eftersom jag måndag och tisdag gjort lite mer än 1,57/dag. Jag var toktrött när jag kom hem och efter middagen lade jag mig på sängen och sträckte ut en värkande rygg och somnade i nästan 30 minuter. Vaknade kl 20:00 och började klä av mig för att krypa ner i sängen på riktigt istället men så ryckte jag tag i mig själv och tänkte fan det är bara 9 km cykling som behövs hur jobbigt är det på en skala egentligen, det tar ju mindre än 30 min.

Så istället för att borsta tänderna i badrummet tog jag på mig träningskläder och gick ut i det kolsvarta duggregnet och cyklade. Väl ute i den friska luften kändes allt så mycket bättre och vips hade jag cyklat 2 mil istället. Kom hem och kände mig stolt, jag hade inte latat mig trots att tillfället helt klart fanns där, jag hade tagit mig ut fast jag var trött och det var kallt ute. Dessutom gjorde jag lite mer än vad jag behövde.

Inga kommentarer: