06 november 2016

Dag 311 (#nyutmaningsökes #68) - Övning övning övning...

Inatt hade sjön nästan frustig till helt men en bit var fortfarande öppen. Uppe från fönstret såg jag en bild framför mig med den snöiga isen den rena isen och vatten i tredjedelar. Väl nere insåg jag att det skulle bli svårt med vinkeln helt klart. Vattnet skulle knappt synas eftersom jag inte ville ha med byn på andra sidan. Så det fick bli en liten liten bit vatten men jag gick i alla fall fram en fin form på det halvfrusna. Tror den gjorde sig bättre i square som jag hade på Instagram.
Fick fotograferingsångest, ljuset började försvinna, skulle nog inte hinna åka någonstans. Sprang runt i trädgården och då föll ögonen på ett bortglömt smultron. Jag och barnen brukar slåss om att äta upp smultrona så att något blivit kvar är ju underligt. Lade mig i snön och knäppte en bild. Den fick bli dagens bild eftersom jag sen inte han mer. 

Idag har jag övat på en jobbig grej jag skall göra i morgon. Hoppas att lite uppfräschning av kunskaper var till nytta. Det får vi se längre fram.
Hämtade Henrik på flygplatsen vid 18-tiden och när vi skulle åka därifrån var bilen död, hade glömt lamporna på i 15 minuter. Suck. Men en man som stod bredvid var snäll och gav oss starthjälp. Bilen får stå med billaddaren över natten. Hoppas det hjälper.

Inga kommentarer: