20 november 2016

Dag 325 (#nyutmaningsökes #82) - Handboll och dubbelfika

Första matchen idag var redan klockan 9 så det var bara att kliva upp tidigt men jag hade sovit dåligt så jag låg och drog mig lite längre än vad jag hade tänkt så jag han inte med frukost. Henrik hade dessutom körde Henrik på sin trainer så att det lät i hela huset. Fick huvudvärk av surrandet.

Frukosten fick bli en glutenfri muffin på arenan. Dagens första match var mot Kiruna, den var tuff men våra grabbar vann. Försökte mig på att fota lite igen.
Ibland ser Vincent ut som en sådan där rytmikgymnast när han balanserar bollen på fingertopparna.
 Filip gör ett snyggt hoppskottsmål.
 Handboll är en fullkontaktssport där man åker på en del knuffar.
Efter matchen åkte jag och Henrik in till stan för att få i oss lite mat men allt var stängt så vi hamnade på Ruter Retro som öppnar redan kl 8. Det blev en macka och en äppelkaka. Släppte av Henrik innan jag åkte ut för att hitta något att fota. Tänkte först på djuren på Hägnan men när jag väl kom dit såg jag inga djur så jag styrde om och hamnade på Storsand. Det fanns fortfarande lite sand framme och is som flutit upp på stranden. Det låg en del is på älven också.

Idag var ljuset åt det blålila hållet. Här är några bilder.
Dagens bild är denna från strax innan jag åkte därifrån. Solen gick ner och det blev ännu blåare.
Mötte upp Johanna och Anders för fika på Fägnan innan jag åkte tillbaka till Hildursborg för sista matchen mot Sikeå. Den blev tuff men våra grabbar gick segrande ur den också. Så tre vinster i helgen. Bra jobbat. 
Till middag lagade jag ugnsbakad fläskfilé och sen skulle jag äta lite mandeltårta till efterrätt men var så enormt trött att jag lade mig på sängen redan kl 20.

Inga kommentarer: