08 oktober 2006

Hur skall jag göra?

Sen 2000 har jag hängt på aff (fd fN) och trivts ganska bra. Det har varit det primära stället för skitsnack, barnsnack, receptsnack, viktsnack mm men redax på det stället känns allt mer medlemsfientligt. Man vet aldrig var man har dem känns det som, folk stängs av och varns men de får inte veta för vad och hur allvarligt det är. Själv har jag känt mig rätt illa behandlad av dem till och från oxå och de har surnat till rejält när man gnällt på ex. säkerheten på webbplatsen. Nu har en av mina bekanta därifrån blivit avstängd för alltid på helt sjuka grunder (jag har dock bara hennes syn på saken men eftersom redax vägrar att diskutera enskilda fall så tror jag på henne) och en annan medlem som betett sig ganska illa tidigare har fått komma tillbaka som forumvärd. En annan tidigare avstäng medlem är oxå tillbaka, så det där "för alltid" kanske inte är "för alltid" för alla.

Nä funderar allvarligt på att ta en aff-avgiftning och avregistrera mig från webbplatsen, har svårt att dela värderingarna som redaktionen verkar stå för.

Andra bloggar om: , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du, du är inte den enda som funderar i dessa banor. Star inför samma dilemma och vet inte riktigt hur jag skall göra jag heller :-)

Anonym sa...

En till ...
Har varit på aff (fn) sedan -97, en herrans massa år. Inget som helst rolig längre, varken stämning eller annat. Lockar inte längre att gå in.

Anonym sa...

Hej Bea! Neeeej - du får inte försvinna från aff. Undrans vem det är som blivit avstängd. Jag hänger ju bara på några få snack, så jag märker väl inte av så mycket av alla konflikter kanske. Men ibland hettar det ju till. Men på Mode och Stil och Musiksnack är det allt som oftast OK stämning tycker jag. Tänk några gånger till Bea! Kram/Kicki