03 december 2007

En hyfsad helg

En helg med städning och julpyntande, faktiskt helt utan gnäll och bråk där hemma.

En skyltsöndag utan vapen i paketen (eller jo det fanns vapen i paketen men de lyckades jag klämma på och identifiera så barnen fick välja något annat paket). "Mamma kläm på detta så att det inte är något vapen". Hmm förra årets skyltsöndag har satt spår i lilleman. Jag behövde alltså inte skälla ut någon tomte i år.

I söndags var Vincent på karateträning för första gången på flera veckor och han fick träna helt själv då den andra som är i hans grupp var sjuk. Han fick traggla kata jättemycket och klarade att utföra den helt själv med bara ordkommandon tillslut. Jag var jätteimpad (med tnake på att han inte har tränat något hemma fast det var tänkt så).

I övrigt bråkade jag med att försöka få in Community builder till min nyinstallation av Joomla på min nya webbplats (Testställe för Pärlplatsen) men upptäckte att det inte går när "PHP Safe mode" är satt till "On" vilket one.com gör :-( Undra om CB har ändrats elle om one.com har ändrat för på mina andra site så har jag ju Joomla med CB installerat. Får se om jag kan lösa problemet på något sätt.

Inga kommentarer: