15 december 2007

Lusse lelle...

Lite bilder från barnens lussefirande. Herman stod längst bak i sitt lussetåg och skymtade bara fram någon sekund bakom luciakronorna och just då sjunger han stort och ser mer ut att gäspa.

Sen kunde man se den prickiga pepparkakan fika efter föreställningen.

Vincent hamnade även han i en undanskymd position under lussetåget så det spelade inte så stor roll att vi inte fick fota under lussetåget (vilket var bra då blixtarna under Hermans förskolegrupps lussetåg var epilepsiframkallande). Vi fick ta kort efteråt och hade väl hoppats på att barnen skulle stå kvar i "tåget" men de började springa iväg till mamma och pappa och vissa föräldrar ropade fram just sitt barn för att ta kort så det fick bli ett kort på en ensam Vincent.

Även Vincent mumsade fika efteråt. Min lilla snuttetomte är inte så liten längre.

På Luciadagen såg jag även tåget i Aurorum och Studentkören Aurora sjöng vackert som vanligt däremot tycker jag det är trist att de sjunger så många av sina sånger på engelska. Ex. Bjällerklang har en bra text på svenska varför sjunga den på engelska då?



Andra bloggar om:

2 kommentarer:

Ann sa...

Vilka fina, och STORA killar du har! Man ser ju hur Herman kommer att se ut när han blir 17! ;) Dags att låsa in dem redan? :D

Béatrice Karjalainen sa...

Jo de artar sig :-) Herman kan ha "det" i blicken och Vincent är redan nu en flickfavorit så hur skall det gå när de blir två hormonstinna tonåringar, hu bävar.