18 november 2009

Men var är kön?

Vi väntade 2 minuter.Duktig kille tar sprutan.Ett glas saft i eftervänterummet.


Mamma jag trodde vaccination stavades med x, det hade varit lättare att stava så, för det är ju som det låter.

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

Anonym sa...

var och vaccinerade hela min klan idag. Vi åkte till bvc först för att vaccinera de två minsta men fick veta att det var helt ok att alla fyra fick där, så det var ju jättesmidigt. Ballonger, saft,pennor och klistermärken efteråt, möjlighet att rita när man väntade efter taget vaccin och ingen kö alls...skönt! Nu hoppas vi på att killarna bara får ont i armen som jag fick :)
/Magda

Béatrice Karjalainen sa...

@Magda vad skönt att få ta allihop på ett och samma ställe. V skulle oxå vaccineras idag men hade ont i huvudet och magen (trött och hungrig) så han ville vänta till i morgon. Hoppas verkligen att barnen slipper andra biverkningar. Ont i armen kan man ju leva med. Själv verkar jag få vänta länge på att få vaccineringen.

Anonym sa...

varför länge? Börjar man inte med allmänheten nästa vecka? Fast jag kanske läst fel.Själv fick jag ta sprutan för att undvika att ett ev bråck i ärret (vet inte riktigt vad som spökar)efter bukoperationen skulle bli värre vid ev däckning i elak hosta plus att jag ju går på utredning för trycket i bröstet som de inte heller vet riktigt vad det beror på. Så jag kvalificerade tydligen in i en egen liten riskgrupp. Tog det för snart två veckor sedan och jag klarade mig undan med måttlig armvärk i ett par dygn,och det vet jag inte om jag ens vill kalla biverkan...
/Magda

Béatrice Karjalainen sa...

@Magda När jag frågade idag sa de att de kanske börjar med allmänheten nästa vecka om vaccin finns. Annars skall vi vaccineras via jobbet den 9/12. Jag borde väl eg räkans som riskgrupp då jag hade lunginflammation 4-5 ggr förra året (varav alla utom en berodde på att jag utsatts för cigarettrök). Har velat fram och tillbaka men eftersom det verkar sätta sig rätt hårt på lungorna har jag bestämt mig för att vaccinera mig.

Anonym sa...

ja, det gör du nog klokt i. Jag velade också länge, men oron över vad tycket i bröstet är (har ju bl.a. svårt att andas in djupt)gjorde att jag bestämde mig för vaccin. Att göra en till bukoperation lockar ju inte direkt heller, även om jag kanske ändå måste göra ett nytt ingrepp... Nåja, nu är det gjort i alla fall. Hoppas det går bättre idag för Vincent.
/Magda