18 november 2009

Tyvärr det blir ingen tävling...

Jag vet att många av mina läsare inte är flygrädda som jag är och tvärt om gillar att flyga och kanske till och med drömmer om att få prova på själv. Så när jag fick ett erbjudande om att anordna en tävling där man kan vinna en provflygning så tvekande jag inte tills jag fick tävlingspaketet med villkoren.
[...]För att vara med och tävla ska dina läsare gå in på hemsida för den produkt man kan vinna och sedan skriva en kommentar i din blogg vad de skulle önska sig i julklapp från denna hemsidan. Läsarna ska även bli medlemmar hos oss på Market2Member (gratis och går snabbt).

När du värvar medlemmar får du dessutom 2.000 poäng (motsvarar 20 kr) i värvningsbonus per medlem, oavsett om du vinner i tävlingen eller inte. Poäng du får i värvningsbonus kan bytas in så snart den värvade medlemmen själv samlat minst 10.000 poäng.

Vem vinner? Om du är bland de bloggar som värvat flest medlemmar när en tävling är avslutad är du en av vinnarna!
Är jag och mina läsare garanterad vinst? Nej, bara om du är bland de bloggar som värvat flest medlemmar när en tävling är avslutad är du en av vinnarna (det finns upp till 8 tävlingspriser per vecka).[...]

Så tyvärr kära bloggläsare det blir ingen tävling här, jag har absolut ingen lust att värva medlemmar till ett marknadsföringsbolag och dessutom inte kunna garantera någon vinst för jag är en yttepytteblogg som aldrig kommer bli bland de som värvar flest medlemmar, jag har ju bara 150 unika besökare om dagen och jag tänker inte springa runt i andras bloggar och tjata om en tävling. Nä aldrig!

Dessutom surade jag ihop på deras stereotypa textförslag till bloggen:
GE HONOM EN PROVFLYGNING I JULKLAPP!
För alla er som funderar på julklapp åt pojkvännen eller pappa kör jag nu en tävling där ni kan vinna en riktig
provflygning värde 800 kr! [...]

Nä för det kan ju aldrig vara så att en flickvän, mamma eller tjejkompis drömer om att få spaka ett plan?

Men någon gång kanske jag får ett vettigt erbjudande om tävling, kanske några böcker eller så (fast är det pocket hamnar de i pocketblogg.se istället).

Låter ett erbjudande för bra ja då är det nog det.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

Erica sa...

Vad klok du är Bea.

Béatrice Karjalainen sa...

@Erica Jag blev lite glad när jag fick ett mail där de frågade om jag ville ha tävling i min blogg och svarade jo visst, flygprovningstävlingen lät spännande. Blev så besviken när infon sen kom. Kände mig så lurad. Förstår ju att de gärna vill ha något tillbaka men jag går inte med på vad som helst.