10 februari 2014

Tröttmössa som behöver vila

Idag lämnade jag in den upphandling jag slitit med i veckor. Nu ligger allt hos kunden och jag kan bara vänta. Jag kan nu ägna mig åt mitt ordinarie jobb att försöka få ordning och struktur på produktleveranserna jag ansvarar för. Första apparna är på väg ut genom appstore/play. Nu skall nya versioner designas, estimeras osv... Spännande.

Skall försöka ta mig några dagar ledigt också efter allt slit och nu önskar jag så det gör ont att jag hade haft den där lilla lilla lilla stugan i skogen att rymma till. Ensamhet och avskildhet är vad jag skulle behöva några dagar. Ladda om hjärnan helt enkelt.

Tänk om Cape East funnits kvar då hade jag kunnat fara på spa. Nu är närmaste med boende och spa nog det som Camp Ripan har i Kiruna. Känns lite långt bort just nu.

Kanske skall jag boka en natt i Storforsen. Åka dit tidigt, fota, promenera, äta, sova, frukost, fota, lunch och sen hem igen på eftermiddagen. Skulle nog kunna hjälpa för att få ner pulsen igen. Annars tror jag Jokkfall kanske är fint nu, Storforsen såg lite frusen ut. Då kan man bo på hotellet i Överkalix. Undra om jag kan få med mig någon. Vore trevligt med fotosällskap men då blir det å andra sidan inte ensamt och avskilt. Sambon är ju tyvärr inte intresserad av foto :-(

Men nu soooova.

Inga kommentarer: