28 maj 2014

Fotbollsmammans jäkliga dag #089 #blogg100

Idag hade jag inte en rolig dag. Min plan var att få massage 14:00 i en halvtimme (den delen gick bra även om det gjorde jäkligt ont), jobba en timme efter det och sen åka till Boden, upp på Gruvberget och låna termosar och koka kaffe till fotbollsmatchen. Jag kom iväg på tok för sent förs vid 16-tiden. Jag hade dessutom glömt bort att idag var dag före röd dag vilket betyder att många beter som som om det vore fredag och drar tidigt från jobbet. Det var bilkö ut ur Luleå. Inte värre än en 8 minuters försening men jag var ju redan sen.

När jag kom upp på Gruvberget strulade kaffebryggaren med mig och jag klantade mig. Fick vänta urlänge på att det skulle brygga. Vincent ringde och var stressad över att jag var sen. Sa att vi skulle bli lite sena. Sen in i bilen. Ställde termosarna på golvet i bilen och körde ner för berget. Ena termosen välte och kaffe läckte ut på golvet. Stannade och flyttade bak termosarna till golvet bak och drog bak stolen för att låsa fast dem. Hämtade upp Vincent hemma, han hade med kakan jag bakat. Vi körde till Sävast, en av termosarna välte, bad Vincent ställa upp den men det gjorde han tydligen inte. Istället lyckades jag sopa ner kakformen på golvet. Som tur var höll kakan nästan helt, sprack på några ställen. När jag kom till Sävast hade jag en halv termos kaffe på golvet :-(

Sen visade det sig att jag inte hade behövt ta med kaffe, vi kunde koka där och vi hade dessutom på tok för mycket kaffe.

Dessutom förlorade våra ungar matchen. Utöver det bråkade jag med SCB-data hela dagen utan att komma någonstans.

Men det har i alla fall varit soligt och kakan var uppskattad.

Skulle vilja sova ut i morgon men det blir upp kl 7 som vanligt, Herman skall till Piteå och springa Starloppet.

Inga kommentarer: