19 maj 2014

Sommar! #080 #blogg100

Idag har det varit galet varmt, kring 23 grader. Helt fantastiskt. Ville bara ta ledigt och lägga mig på en gräsmatta och njuta av värmen.

På jobbet var allt en enda röra i mitt huvud idag. I morgon måste jag få en grej klart. Måste skärpa till mig.

På vägen hem hämtade vi ut Vincent nya dator, det var en lycklig son som kom hem sen. Gjorde Emilian glad också, tog honom på en promenad längst med sjön. Han blev dock inte glad när jag sa att vi skulle gå upp till huset igen.
Herman kom hem från träning och hittade sin favoritmiddag på bordet.Kändes som han behövde det efter ett lite jobbigt möte på skolan idag. Själv låg jag ute på gräsmattan eller rättare sagt i bädden av sembratallbarr och väntade på att igelkotten skulle komma och äta. Ville passa på att ta en bra bild på den. Den kom och åt lite men när jag skulle byta objektiv på kameran prasslade jag lite och skrämde den, blev lång väntan innan den vågade sig fram igen. Men jag låg rätt skönt där i den mjuka barrbädden och väntade i kvällssolen.

Tillslut vågade den sig fram igen. Fick den dock inte så nära jag hade velat ha den och så fort jag rörde på mig kutade den iväg.

Inga kommentarer: