03 december 2014

#blogg24 #03 Stabilitet?

Inte haft tid att läsa alls om vad som skrivits om regeringskrisen för jag har jobbat fram till nyss och klockan är 23:45 nu. Jag kommer inte hinna annat än att hoppa i hatten hos Lotten idag, igår gick det halvbra, det var 2 hemlisbloggare ena knäckte jag men inte andra helt och fullt, eller jo jag förstod vem det var men ville inte ha med henne.

Regeringskris och extra val (huvva vad fel det känns att skriva det så), hmm det betyder ny valkampanj, käbbel, översvämmad twitter, urflippad tv-tablå pga debatter mm. Nä jag orkar inte. Varför kan inte bara politikerna sluta att vara så jäkla insnöade på blockpolitiken. Det måste finnas uppgörelser, ämnen man är överens om som kan få råda. Inte kan vi låta ett omoget främlingsfientligt parti sätta agendan genom att de obstruerar?

Förstår varför det finns politikerförakt. Hoppas dock att vissa människor nu fått upp ögonen för hur vissa agerar och kanske röstar på annat sätt nästa gång.

Nä lite stabilitet även på det stora planet hade inte skadat. Jag har nog med kaos i mitt liv för att orka fundera på politiken också. Förhoppningsvis ändrar inte "mitt parti" så mycket på vad de vill göra om de kommer till makten så att jag bara kan låta min röst vara kvar.

Men stämmer det verkligen att budgeten ligger fast för nästa år även om de rödgröna skulle vinna igen (läste något om det på Twitter men han aldrig kolla upp källan)? Vad vinner man i så fall på ett extra val? Förvirrande, kanske någon av mina följare har koll?

Men idag hade jag egentligen inte tänkt blogga om regeringskris eller lång arbetsdag. Jag tänkte skriva om något helt annat men det får bli i morgon för mobilen med bilden som hör till ligger oladdad i andra änden huset.

Nu sooooova. Eller först 10 minuter vilt gissande hos Lotten.

Inga kommentarer: