22 december 2014

#blogg24 #22 Gardiner och födelsedag

Idag fyllde Herman 12 år. Vi har firat honom med paket, fika på stan, middag på stan och tårta hemma. Han lånade filmen Berättelsen om Pi som vi såg tillsammans. Herman fick en bok om mug cakes så han har även bakat idag.

Medan filmen visades passade jag på att stryka nya gardiner. Insåg att de jag hade i vardagsrummet suttit uppe länge++. 

Så nu har vi nya både i kök och vardagsrum och vilken skillnad det blir. I köket är det dock julgardiner så de måste jag ju snart byta igen. Måste hitta några att byta till. 

När jag strök "hjälpte" Emilian till genom att ligga på längderna och köra klorna i dem. Efteråt däckade han utmattad i mitt knä. Jobbigt att "hjälpa till". 

Vi köpte en lampa idag oxå. Vi har valt utan taklampa i vardagsrummet i 14 år så nu var det nog dags att köpa en. Upptäckte att det dock inte finns något takuttag. Hm... Såg en lampa till jag skulle vilja ha. 

Kikade på nya möbler till TV-rummet oxå. Så småningom kanske det blir någon ordning här hemma. Men först måste jag få tag på hantverkare, det är svårt som attan. 

Skrattade idag när jag såg den här skylten (den översta). 


Har en lång lista på saker som skulle behöva fixas i och på huset. Kanske borde jag publicera den här för att få lite eld i baken och bocka av saker på den oxå?

Inga kommentarer: