12 december 2014

#blogg24 #12 Sjuk och dåligt väder

Vilken jädrans skitdag. I går kväll eskalerade mitt magonda och på natten nådde det hemska toppar där jag bara låg och vred mig av smärta. Sov 5 minuter här och där. I morse hade jag huvudvärk och mådde fortfarande dåligt. Var bara att glömma att åka till jobbet, lite surt eftersom jag har så sjukt mycket att göra och idag var första dagen jag inte hade något möte inbokat och jag skulle hinna med en massa jobb.

Sjukanmälde mig från sängen och lyckades somna efter några fler timmar med magont, vaknade vid lunch och mådde lite bättre men grymt uttorkad istället. Kollade på mobilen, hade typ 20 mail som jag borde svar på men utan jobbdatorn hemma och noll ork så får de ligga till på måndag då jag istället kommer vara tokstressad.

Sambon jobbade över och jag behövde ordna med mat till barnen, trotsade värk och åkte på ICA. Halkade på en isfläck och slog mig. Så nu har jag även ont i vänster handled och armbåge.

Norrskensappen i mobilen säger att det är goda chanser till norrsken tack vare en mindre solstorm och vad har jag för nytta av den informationen när det är grått på himlen och regnar.

Skitdag helt enkelt!


Inga kommentarer: