10 augusti 2005

+Motion -Halsont

Äntligen släppte det halsonda och jag kunde motionera igen. Tror jag börjar bli lite motionsberoende. Idag blev det en sen promenad och sen styrketräning som kommer resultera i spagettiarmar och ben.

Promenaden är en historia i sig. Lånade som vanligt Henriks MP3-spelare (skall köpa en egen någon gång) men fick ta hans plugghörlurar vilka är för stora för mig. Så när jag gick på i farten av 7,5 km/h (132 steg/minut) så trillade hörlurarna ur hela tiden. Vet inte varför jag stoppade in dem igen för jag hade radion på med reprisen av Sommar i P1 med Urban Bäckström (fd. Riksbankschef och numer vd för Svenskt Näringliv) och det var ju inte direkt pulshöjande. Kanske var det så förbaskat tråkigt att jag därför omedvetet pinnade på fortare och fortare för att komma hem och slippa det? Men samtidigt var det lite intressant att lyssna på honom, han pratade om hur det var att gå från att först få lära sig prata kryptiskt till att försöka tala normalt igen. Mina fördomar om finansmarknaden stärktes när han sa att de pratade som de gjorde för att om man talade klarspråk skulle det kunna bli panik.

Verkar som om jag lyckats lura med några fler från Boksnack på aff allt börja bookcrossa. Skall bli kul att se vad/var de släpper.

Inga kommentarer: