08 augusti 2005

+Trötthet -Dagisbarn

Idag är jag trött, trött, trött. Första dagen på jobbet var inte direkt ansträngande men att kliva upp på morgonen var det. Inte blev dagen bättre av att vi stressade iväg till förskolan för att lämna barnen och upptäcker att idag är det minsann studiedag och därmed stängt. Jag hade möten inbokade så sambon fick snällt vara hemma. Han får ta ut en föräldraledighetsdag, yippie, 60 kr innan skatt i inkomst istället för vanlig lön.

Varför, varför har jag inte lagt 8/8 på minnet som stängd dag? Vi fick ut en lapp strax innan semestern om att det skulle vara stängt och några dagar senare en lapp om att vi skulle anmäla om vi behövde förskoleplats någon annanstans den dagen, vilket vi helt enkelt glömde att göra.

Idag drog motionsutmaningen igång men istället för att ta min 60 minutersrunda med stavarna får jag snällt ligga nerbäddad och ondgöra mig över min ömma hals. Hatar att ha ont i halsen. Skall nog kosta på mig att dricka lite varm choklad senare om än på lättmjölk och kanske den där biten chokladapelsinkaka som jag inte tog igår. Kanske kika lite på Friidrotts VM oxå, om jag inte kan motionera själv får jag väl se andra göra det :-) Håller tummarna för Kajsa Bergqvist.

Än så länge verkar min bok jag släppte fritt vara på fri fot. Varför kan inte en datornörd hitta den, springa hem och glatt rapportera att boken är funnen. Boken lämpar sig även väl för datornördar då en del av handlingen handlar om att spela ett datorspel. Om du inte hittar min bok så kanske du trillar över någon annan bok som är lös i Sverige.

Något jag kommer ligga och grubbla på i natt är hur fasiken man kan göra något sånt här: "Pappan kom med en bomb i present". Hur kommer man ens på idén? Hur kommer det sig att ingen förstod att den här mannen inte hade alla hästar hemma?

Inga kommentarer: