18 november 2006

En dum mamma med fläskläpp

Ungarna skulle se på en film och vi märkte att det inte kom ljud ur ena högtalaren. Jag skulle då lite smidigt dra loss den från stativet för att kolla om sladdarna var i men den satt lite för hårt. När den väl lossnade for den rakt upp i ansiktet på mig och träffade underläppen som i sin tur träffade en framtand. Så nu har jag en stor bit av läppen borta och en fin fläskläpp. Så kan det gå när man är klantig.

Senare på dagen tyckte V 5,5 år att mamma var världens dummaste men han vet att jag blir riktigt arg när han säger att jag är dum så han klurade på sitt rum en halvtimme, kom in till mig med en lapp som han lade framför mig "MAMMA DU ÄR DUM" stod det på lappen. Killen har alltså kämpat i 30 minuter för att skriva ett meddelande till mig för att förmedla sina känslor. Kunde ju inte bli arg för att han kallade mig dum, det var ju bara så sött. Jag talade om för honom att han är aningen jobbig när han surar utan att tala om varför. En stund senare dök en ny lapp upp "ÅM DU KNA SPELA MÄD MÄJ D KANSÄ.." sen tog skrivandet slut och jag fick resten muntligt "jag blir snäll".

Nu skulle jag precis laga mat så det fanns inte riktigt tid för spelande men en brasa i kaminen och ett framplockat domino som han kunde bygga banor att välta med verkar ha lugnat ner honom. Ibland ser han så sur och arg ut att man bara väntar på att det skall börja ryka ur öronen på honom.

Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer: