04 november 2007

Det blev BotB för mig

2 dagar med fartfylld träning och delvis apjobbigt men å så kul kommer definitivt åka igen nästa år om jag får möjlighet.

Det blev:
Samba med Maria Karlsson, vi mixade samba och salsa i en härlig koreogrfi,

Andreas Lundstedts Move,
gick på tok för fort för mig kände jag så jag tillbringade det passet sittandes snett bakom honom istället inte helt fel utsikt om man säger så.

Blossom och Kevin Taintons Teamklass, var lite halvsvår för en sådan som mig som aldrig sysslar med dansaerobic annas men den var kul. Locking är dock kluring.

Blossom Taintons Rocket Yoga, var inte så svår men väldigt snabb, tyckte det var svårt att hinna med i positionsbytena och sessutom tänka på flödet mellan positionerna. Men det var skönt att få sträcka på sig lite.

Linda Svenssons Energy Explosion missade jag precis, hade fått åka så himla tidigt från Järna för att hinna dit. SÅg ut att ha varit ett snabbt danspass, troligtvis inget för mig.

Petter & Fredrik, Body Combat, Mmmm 2 godingar att titta på och dessutom riktigt duktiga BC-instruktörer. De hade satt ihop ett riktigt kul pass med mycket fart och roliga kombinationer. Detta var helt klart höjdpunkten på helgen.

Charlotte Granströms Army Fitness, jobbigt var bara förnamnet, var tvungen att skippa andra övningen mina knän pallade inte att sitta på på huk och hoppa som en groda upp och ner. Vänster knä låste sig. Men sen hoppade jag på igen och då gick det riktigt bra. Arméfotölj var dock inte att leka med hade mjölksyra så det sprutade ur öronen. Hade dock en bra partner som peppade.

Oscar & Dorotka, Teamklass, en härlig dansklass där vi varvade en mängd stilar i en och samma koreografi. Bra uppbyggt, tom jag hängde med och lärde mig koreografin. Bäst av allt den innehöll magdans, så på några moment av koreografin var det jag som faktiskt fattade :-)

Tyvärr missade jag de sista två passen på söndagen. Var ju tvungen att ta mig till Arlanda för att åka till England.

Gick lite på mässan under båda dagarna oxå, köpte lite grejer från Paulún och gav till Nell och Ole samt lite nötter till mig själv att ha i labbet i England.

Nästa gång hade det dock varit kul att åka med någon mer, kändes lite ensamt mellan varven.


Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer: