22 november 2007

Men vad f-n!

När Mamselamsen sa 1 augusti att hon skulle sluta blogga trodde jag på henne, hon lovade dessutom att upplysa mig om hon dök upp någon annanstans. Med sorg i hjärtat plockade jag bort en av mina favoritbloggar ur min favoritlista på nyligen.se. Idag var jag inne hos Aglio e olio och läste lite och fick syn på Mamselamsenlänken i listan över bloggar och klickade av någon anledning på den. Men vad f-n hon har ju skrivit senast idag. Började bläddra bakåt jo nog hade hon börjat igen och det redan 23 september. Nu har jag ju massa att läsa ikapp. Får man göra så?

Hon sa förvisso "Jag lovar... om jag dyker upp någon annanstans, hör jag av mig." och eftersom hon inte dök upp någon annanstans än på det gamla vanliga stället så fanns det ju ingen anledning att meddela mig. Kanske är jag helt enkelt en dålig läsare som raderade bort henne så snabbt. Men jag litar ju på folk, men å andra sidan hur många bloggare som slutat har klarat sig mer än 3 månader från att börja igen?

Ja ja tur att det är enkelt att lägga in någon på favoritlistan igen :-)

Andra bloggar om: , , ,

1 kommentar:

Rolf sa...

Det är ju det jag säger, bloggande är farligt! Folk borde syssla med nåt mer uppbyggligt och socialt, som att spela våldsamma datorspel!